Lorem

ALKU

HÄR sai alkunsa kaveriporukan illanvietoissa vuonna 2017. Eräs poika käyttäytyi omalla tavallaan. Hän meni vastavirtaan, toimien toisin kuin muut. Hänellä oli niin paljon energiaa, että hän pyöri istuessaankin. Asioiden eri tavalla tekeminen alkoi muodostua omaksi jutuksi. Tämä arkisesta elämästä poikkeava toiminta tarvitsi termin. Arkisen tavallisuuden vastakohtaa eli poikkeavaa käytöstä alettiin kutsua ‘härräämiseksi’. Myöhemmin sen alle on lukeutunut kaikenlainen rohkea ja erilainen, mutta positiivinen toiminta. Härrääjälle ominaista on usein myös unelmien tavoittelu. Sitä varten on luotu HÄR Club, johon voi kuulua kuka tahansa, joka menee kohti unelmia.

Lorem

POIKA

Poika alkoi miettimään, kuinka tätä rohkeaa elämäntyyliä voisi tuoda paremmin esille ja kannustaa kaikkia unelmien tavoitteluun. Lopulta hän tilasi ystävänsä kanssa kaksi HÄRlogoilla varustettua hupparia. HÄR Clubin taustalla on kuitenkin enemmän kuin vain halu näkyä. HÄR Clubissa on alusta asti ollut unelma ja visio siitä, että kuka tahansa voisi tuoda itseään esille HÄR Clubin kautta. Kuka tahansa voisi liittyä siihen ja kuka tahansa voisi olla osana sitä. Kehittämishaaveet pysähtyivät kuitenkin vuoden 2018 alussa alkaneen armeijan vuoksi ja HÄR oli lähellä hautautua kokonaan.

Lorem

TRIO YHDISTYI

Sitten vuoden 2018 lopulla armeija saattoi Jonin, Jaakon ja Juuson yhteen sattumien kautta. Joni kertoi ideansa pojille pöydän ääressä komppanian taukohuoneessa. He innostuivat ideasta ja halusivat olla osa HÄR Clubia. Paiskasimme kättä ja yhteinen matkamme oli alkanut. HÄR oli nyt yhteinen juttumme. Olimme unelmoineet omasta brändistä ja toteuttamalla sitä haavetta haluamme kannustaa muitakin tavoittelemaan omia unelmiaan

Lorem

ENSIMMÄISET HUPPARIT

Ensimmäinen yhteinen idis oli tehdä muutamille kavereille HÄR-hupparit. Kysyimme omilta frendeiltämme, ketkä niitä haluaisivat. Lopulta myimme 50 hupparia ensimmäistä mallistoamme. Värit olivat musta, harmaa ja valkoinen ja kaikissa oli HÄR-logo keskellä rinnan kohdalla. Tuotteet saatiin toimitettua kavereille keväällä 2019. Se oli iso askel HÄR Clubin matkan alussa. Kesällä naama oli kuin hangon keksi, kun hupparit ilmestyivät katukuvaan. Myös kaverit tunnistivat niitä kaupungeilla käydessään.

Lorem

SOMEN AVAUS

Hupparidropin jälkeen aloimme tekemään HÄR Clubille tyypillistä materiaalia someen. Enimmäkseen Instagramiin. Teimme muutamia videoita ja mietimme, miten tarina voisi jatkua. Jengi oli tykännyt huppareista ja nyt odotettiin jo lisää. Kohtasimme haasteita löytää meille sopivan tavan tehdä sisältöä meiningistämme. Tammikuussa 2020 aloimme tuottamaan videosisältöä TikTokiin. Silloin vain harvoja kavereitamme oli siellä ja videoiden teko nähtiin jopa lapsellisena. Teimme aluksi vain muutaman videon kuukauteen. Jossain vaiheessa tajusimme, että tämä on paras alusta meille ja innostuimme tekemään videoita lisää. Aktiivisen päivittämisen jälkeen saavutimme 1000 seuraajaa ja se oli meille iso juttu! Aloimme uskoa, että ihmiset oikeasti viihtyvät videoidemme parissa.

Lorem

T-PAIDAT JA TIKTOK

Koitti maaliskuu. Olimme alkuvuoden suunnitelleet toista droppia. Keskellä pahinta pandemiaa päätimme laskea vapaaksi t-paita malliston. Siihen kuului klassisen tyylikäs musta, somessa huomiota herättänyt porkkanapaita ja Young Lucan suunnittelema näkemys HÄR Clubista. Hänen unelmansa on tulla vaatesuunnittelijaksi. Vain seitsemän vuoden ikäisenä hän suunnitteli yhden myydyimmistä tuotteistamme. Unelmat on tehty toteutettavaksi. Koko HÄR Club on lähtenyt unelmasta — ja niitä haluamme myös olla tekemässä todeksi. Toisen dropin paitoja myytiin yhteensä 100 kappaletta ja HÄR Club kasvoi jälleen. Aiemmin mainittua TikTok-kanavaa seurasi näihin aikoihin jo 10 tuhatta ihmistä. Siisti rajapyykki oli jälleen saavutettu ja ovet mielenkiintoisiin yhteistyökuvioihin alkoivat avautumaan.

Lorem

YLLÄTYSDROPPI

Heinäkuussa 2020 päätimme tehdä pienen yllätysdropin, joka sisälsi 20 bucket hattia ja 30 lippistä. Mainostimme tuotteita lähinnä vain Instagramissa ja saimme bucket-malliset hatut loppuunmyydyksi muutamassa tunnissa. Hatut ovat päässeet monipuoliseen käyttöön. Normaalin pukeutumisen lisäksi hattuja käytetään mökkeilyn, juhlien sekä eri urheilulajien parissa.

Lorem

MITÄ SEURAAVAKSI?

Seuraa meitä somessa ja näet heti uudet liikkeemme!